Budapest, February 12 (MTI) – Representatives of more than 40 Hungarian and Romanian companies participated at a business forum in Bucharest on Friday, the Hungarian National Trading House (MNKH) said.

The forum focused on discovering export opportunities for the food, machinery and environmental protection industries.

Romania is Hungary’s third-biggest export market and its eighth most important trading partner, MNKH noted.

magyar levente

MNKH, which was set up by the Hungarian state to find new opportunities for Hungarian companies on foreign market, has representatives in the Romanian cities of Arad, Nagyvárad (Oradea), Marosváráshely (Targu Mures), Kolozsvár (Cluj Napoca) and Sepsiszentgyörgy (Sfantu Gheorghe).

Photo: MTI

Source: http://mtva.hu/hu/hungary-matters

1 comment
  1. Walamit, nem értek. A szomszédaink, Trianonba azt “Hazudták”, hogy az első Világhaború előtt, nem volt kisebségi nyelv, az el “Lopott” területeken, és ez fájt nekik mert el voltak nyomva, hogy nyelvüket, nem használhatták. Hát ha ebből egy betű is igaz, akkor most miért, nem mutassák meg az igaz utat, hogy az “Ős Honos” Magyarságnak joga és “Kötelessége” az “Emberiség” első Proto “Irásos” nyelvét “Prezerválni” mert a Magyar Nyelvnek “Muzeális Értéke van” Megvan jósolva ha a “Mag” kihal, azzal minden kifog halni ezen a földön “Örökre” Ez nem cask “Vető Mag-ra” van jósolva, hanem az emberi “Magra” is. Aki jósolta Noszradamusz, nem magyarázta meg, milyen lánc–reakción megy át ez a ki halás. Ó korban a Magyart, (Mag) nak nevezték, mert ebbő van az élet, folytonossága. Észre vetted, hogy ha vessel “Magot” az üzletbe, és ha nem ülteted el 2-3-éven belül, halott lessz, elrothad. Nincs benne már élet. Ez így van megírva, ez “Föntről jot jóslat, és Törvény” Nincs vissza út. Nem elég az nektek, hitvány Tolvajoknak, hogy a mi “Urunkat” a mi “Mindenhatónkat, Magyarok Istenét” megszégyenítetétek, Égből, kirajzolt szeretett “Kertjét” a Kárpát medencét, szét szaggattátok, mint fenevadok, a döglött álat tetemét. Az Úr, nemtörődött azzal, hogy hány nyelvű emberek élnek ott. Több mint ezerévig, nem volt probláma, Trianon előtt, Benes és Bandálya. még gyilkoggágot is elkövettek, mert “Királyok” akartzak lenni. De nefelejtsétek el, “Szent István” védett minden embert, minden Nemzetiségű, Csoportokat. Oltalmazta az ő “Szent Koronája alátt”. Nektek már nincs, de a Magyarok nak van, “Szent Királyuk Szent Koronályuk” és a Magyaroknak van “Uruk” “Magyarok Istene” Ő védi őket. Én pedig, “Imádkozok hozzá, tiszteletbe” és remélem, hogy meghalgat. Ne felejtsétek el a mi Urunk haragja, rettenetes lehet. De hát, ugye Tolvajok Hazugok, Gyikosok, Ember, és faj, Gyűlölók, ti eszt ugye bele kalkulátátok. Majd még én fogok rajtatok “Röhögni” a “Menyországból” nézlek benneteket, hogy milyen sorsotok van a “Pokolba” Tudjátok az is van, megva jósolva. Hát jó szórakozást, majd mi ezt is kiheverjük. Todjátok itt voltak, Tatárok is, Törökök is, de talán még megélem azt is, hogy voltak “Gyönge Elméjű” szomszédaink is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.